Duško Korać Citati

quote

U ovakvim situacijama ne pomaže ni Vasilije Ostroški – Pri vođstvu 17:10 za Ruse (RTS, 15. septembar 2007.)

quote

Sudija je uzeo prokurin kapi za oči i sada mnogo bolje vidi.

quote

Pogledajte simpatičnu Norvežanku kako je dobila boju, lepo se osunčala ovde u Atini.

quote

Dok su bile reklame niste ništa propustili, nastavila je onako kako je i krenula – očajno.

quote

Ivan Miljković je pre dve godine Talijanima nasložio toliko poena da je jedva stalo u kompjuter. – Prenos odbojkaške utakmice SRJ-Rusija (2001.)

quote

A ovo je Dženifer Stižinski iz SAD-a, nekada se bavila basketbolom, a sada se opredelila za motku.

quote

Kada su se Amerikanci na svakom mestu ponašali arogantno do bezobrazluka, malo su me povukle staroslovenske emocije. Hteo sam da im stavim do znanja: Gospodo vi imate istoriju 200 godina i znamo na koji ste način i od koga nastali kao nacija. Sa druge strane imate devojku koja je rezultanta jednog Turgenjeva, Šolohov, iz zemlje odakle su Mendeljev i Lomonosov, odakle je Jurij Gagarin. Želeo sam da naglasim da postoji nešto što je lepo, pametno, emotivno i najbolje na svetu. To je Jelena Isinbajeva. Nisam pedofil, ona je godište moje ćerke. Ona govori tri jezika, ima para i pobeđuje, ne protivnice – svoj je rekord srušila. – (Glas Javnosti, 31. avgust 2008.)

quote

Ivan Grozni Miljković! Ne brinite nije u pitanju estetika, naprotiv on je momčina.

quote

Ponovo smo prinuđeni da slušamo američku himnu. – (22. avgust 2008.)

quote

Ovo je Keli Erikson, sićušna Šveđanka, skakačica u vis, a ovo je njena majka, mama Marija, koja prati svuda svoju ćerkicu i ne ispušta je iz vida. A čovek koga upravo vidite je snažni momak, Džon Godina, bacač kladiva. Njemu nisu potrebni ni mama ni tata da ga prate po takmičenjima.